Travelette /trav∂let/

Putnica koja se ne plaši da napravi skok u nepoznato, iskusi nove kulture, uradi to sama i provede se sjajno! Ona je u stanju da odseda u otmenim mestima ali i da proputuje zemljom sa rancem na leđima. Ona može uživati na plaži ili osvajati visoke planinske vrhove. Ona je jaka i ljubazna, i uvek spremna za šalu!

Ova definicija reči travelette me najbolje opisuje! Moje ime je Marija.

Moja prva poslovna iskustva potiču sa televizije gde sam radila kao novinar, voditelj jutarnjeg programa i vesti, ali sam često i pravila različite reportaže. Iako sam oduvek želela da budem prevodilac – dok mi je ovaj posao bio usputan, ovde sam otkrila svoju želju za pravljenjem reportaža i videla sebe kao voditelja Travel kanala.

Kada sam postala prevodilac i radila za NATO i UN, shvatila sam da je ta uloga isuviše pasivna za mene. Svoju ljubav sam ponovo pronašla kada sam otkrila koliku kreativnost mi pruža instagram.

I tada sam odlučila da započnem blog, youtube kanal (moj lični Travel kanal ? ) a moja svakodnevnica je već neko vreme dokumentovana na instagramu.

Volim da pravim lepe i ženstvene slike koje prikazuju moju strast prema modi i stilu, ali takođe volim da delim savete o svom iskustvu i radu na društvenim mrežama. Saveti o putovanjima, najbolja mesta, šta videti i šta obići – to je ono što vas očekuje u rubrici Putovanja.

A posebna rubrika Život u inostranstvu je za sve one koji su se nekada pitali kako je to neko otišao za inostranstvo, kako se snašao i dobio papire i šta tamo radi. Ili pak želite i sami da odete i započnete život u nekoj zemlji – savete ćete naći ovde.

Jako se zalažem za izgradnju života koji volite i širenju pozitivnih vibracija.
Nadam se da ćete postati prijatelj bloga i upisati se na mail listu. Dobićete ekskluzivne savete iz sveta putovanja, lepote i instagrama, kao i besplatne elektronske vodiče o raznim temama!

Sjajne Stvari Stizu!
Prijavi se za najnovije vesti!