Saveti

INSTAGRAM PRIČE – TOP 4 OMILJENE APLIKACIJE ZA INSTA STORY

2
Društvene mreže su postale neraskidivi deo naše svakodnevnice a aplikacija Instagram je jedna od vodećih u svetu društvenih mreža. Instagram priče su brzo zamenile Snapchat i postale nerazdvojivi deo ove aplikacije. Prema podacima iz 2018. godine, Instagram ima milijardu korisnika a skoro polovina je aktivna svaki dan!! Tako da ukoliko ste Instagram posmatrali neozbiljno, vreme je da shvatite da je to jedan od vodećih alata za plasiranje vašeg brenda, za unapređenje poslovanja i stvaranja novih poslovnih mogućnosti. 
 
Podaci takođe navode da je interaktivnost sa videima na instagramu 38% veća nego sa fotografijama – tako da je taj podatak dovoljan da počnete da ubacujete video sadržaj na svoj profil. Jedan od načina da to postignete jeste i daaktivirate svoje instagram priče. 
 
Kakav god da vam je sadržaj na feed-u tj. fotografije koje objavljujete, instagram priče su opuštenije i tu možete objavljivati raznovrsniji sadržaj. To je odličan način i da aktivirate vašu publiku koja se navikne na vaše prisustvo i na taj način veže za vaš instagram profil. 
 
Pre nego što krenemo sa aplikacijama, moram vam predstaviti novi profil na instagramu koji se zove @digitalkreativke Profil vodimo Jovana @mysweetmundo  i ja. Ovde možete saznati puno stvari koje se tiču vođenja profila i saveta za unapređenje vašeg digitalnog poslovanja ali objavljujemo i motivacione postove koji će vas pokrenuti da pretvorite vaš hobi u posao! Bacite pogled na naš novi profil i kontaktirajte nas ukoliko ste ozbiljni u nameri da unapredite svoj instagram profil!
 

 
Ja ću vam sada predstaviti aplikacije koje ja svakodnevno koristim da bi moje priče na instagramu izgledale drugačije i zanimljivije. Većina aplikacija koje pomenem su besplatne ali imaju opcije za kupovinu određenih funkcija. Moje instagram priče uz ove aplikacije blistaju!
 
HYPETYPE 
 
INSTAGRAM PRIČE TOP 4 APLIKACIJE
 
Ova aplikacija ima tri glavne funkcije. Mislim da je, kako i sam naziv kaže, prvenstveno namenjena animaciji tekstualnih poruka koje se plasiraju putem story-ja tj. priča. Imate različita kretanja slova i boja i naravno ponuđene opcije za kupovinu dodatnih animacija. Mislim da je to odličan način da „začinite“ instagram priče i učinite ih zanimljivijim. 
 
INSTAGRAM PRIČE TOP 4 APLIKACIJE
 
Ja, međutim, ovu aplikaciju najčešće koristim u svrhu dodavanja muzike svojim pričama. Imaju odličnu opciju da dodate muziku i birate da li ćete je dodati iz telefona ili jednostavno ukucate bilo koju pesmu ili izvođača i dobićete deo pesme koji će ispratiti vašu priču. Pesme su nekih 45 sekundi duge tako da ih možete raspodeliti na od prilike tri priče. 
 
Treća opcija koju ova aplikacija nudi jeste ubrzavanje ili usporavanje video sadržaja što nekada može biti i korisno. 
 
SAVET: Ne morate kupovati ovu aplikaciju da biste izbegli logo koji se nalazi u desnom donjem uglu. Sve što treba uraditi jeste da kada priču stavljate na instagram prstima malo zumirate i logo će nestsati. Ili jednostavno stavite neki stiker ili gif preko mesta gde je logo. 
 
Ono što mi smeta u vezi sa ovom aplikacijom je to što da biste otklonili logo morate kupiti ceo paket a ne samo tu opciju. Ona košta 20$  godišnje ali mislim da nije vredno kupovine s obzirom da su glavne stvari za koje vam je aplikacija potrebna – besplatne. Ali definitivno je dobra stvar za vaše instagram priče.
 
 
INSTORIES 
 
INSTAGRAM PRIČE TOP 4 APLIKACIJE
Ova aplikacija postaje sve popularnija a to možete zaključiti i na osnovu opcija i animacija koje su do pre par nedelja bile besplatne a sada se plaćaju. 
 
Ona je zanimljiva jer su delovi gde se ubacuje slika ili video animirani i kreću se. Međutim, ostao je mali broj animacija koje su zapravo besplatne. Zašto vam ipak pominjem ovu aplikaciju?
 
 
INSTAGRAM PRIČE TOP 4 APLIKACIJE
 
Pa, takođe ima odličnu opciju dodavanja muzike, teksta, menjanja boje pozadine, formata, a naročito mi se sviđa opcija „timeline“ kojom možete sami odrediti dužinu trajanja vaše instagram priče. 
 
Da biste je kupili morate odvojiti oko 49$ godišnje, dok postoji opcija i za mesečno plaćanje od 10$. Možete je kupiti i u potpunosti bez dodatnih plaćanja za oko 170$. Pa ko ima para za trošenje – nek’ izvoli!
 
UNFOLD 
 
INSTAGRAM PRIČE TOP 4 APLIKACIJE
 
Sa ovom aplikacijom imate različite šablone koje možete organizovati po vašoj želji. Može se dodati i boja pozadini a tu su i neki zanimljivi stikeri koji mogu zzačiniti vaše instagram priče. Ono što je dobro u vezi sa ovom aplikacijom jeste da se određeni šabloni koji vam se dopadnu mogu kupiti pojedinačno za nekih 2$. 
 
Aplikacija je jednostavna za  korišćenje i svakako je odlična da učinite vaše instagram priče zanimljivim. 
 
STORY ART 
 
INSTAGRAM PRIČE TOP 4 APLIKACIJE
 
Ova aplikacija je zaista kreaitvna i raznovrsna u ponudi svojih šablona. Mnogi se plaćaju ali ima zaista veliki broj onih koje možete koristiti besplatno. 
 
Ovde se mogu naći kolekcije klasičnih linija, zatim izgleda pocepanih strana novina, polaroidi, cvetni dezeni i još mnogo toga. Dobra vest je i to ako ne možete odoleti nekim dezenima možete kupiti set za oko 2$ ali korišćenje profesionalne verzije (koja otključava preko 1000 šablona za instagram priče, animiranih priča i sl.) možete mesečno plaćati 3$ ili pak kupiti za godinu dana po ceni od 10$. 
 
Ovo je jedna od mojih omiljenih aplikacija i najčešće dobijam pitanja za instagram priče kada koristim ovu aplikaciju –  naravno u kombinaciji sa hype type gde dodam muziku. Ono što je takođe super u vezi sa ovom aplikacijom je i to što ima šablone za instagram  priče tzv. istaknute (highlights) koje ostaju na vašim profilima duže od 24 sata. 
 
INSTAGRAM PRIČE TOP 4 APLIKACIJE INSTAGRAM PRIČE TOP 4 APLIKACIJE INSTAGRAM PRIČE TOP 4 APLIKACIJE INSTAGRAM PRIČE TOP 4 APLIKACIJE
 
To su neke od glavnih aplikacija koje koristim za instagram priče svakodnevno. Naravno ako me još uvek ne pratite to možete uraditi ovde! Ima svakako još puno aplikacija za instagram priče koje su sigurno jako kreativne i odlične za korišćenje. Ako znate neku ostavite u komentaru ime! Nadam se da vam je ovo bilo od pomoći!
A ako vas interesuje kako editujem svoje fotografije na instagramu, možete pogledati video ovde!
 
Ukoliko želite još sadržaja vezano za instagram priče – ostavite komentar!
 
Do sledeće priče!
 
 
maxytravelette

KAKO OFARBATI SAMA SVOJE OBRVE KOD KUĆE

Previous article

Pariz – vodič za najbolje instagram lokacije

Next article

You may also like

2 Comments

  1. Draga Marija, hvala za odlicne savete!

    1. Hvala tebi draga moja sto citas :*

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Saveti