Saveti

5 razloga zašto putovati u 2019!

0
Happy Couple Driving on Country Road into the Sunset in Classic Vintage Sports Car

Zašto iko radi ono što radi? Zato što svako ima nešto što ga pokreće. Ali kako znati šta te pokreće ukoliko ne zakoračiš u nepoznato! Putovanje može delovati zastrašujuće ali sa sobom nosi mnogo pozitivnog.

Ja ću pokušati da vam pokažem šta je to koračanje u nepoznatom učinilo meni!

SAMOPOUZDANJE

Bilo da se izgubite, ne razumete jezik ili zaista želite da nađete baš taj jedan kulturni spomenik, rešićete to I vratiti se kući živi I zdravi uz Božju pomoć. Može biti I nekih komplikovanijih situacija na vašim putovanjima, ali čak I neke bezazlene situacije kao što je ova pružaju vašem samopouzdanju veliki podsticaj. Kada testirate sebe do krajnjih granica postajete odvažniji. To jednostavno ostaje u vama I utiče na vaše veze, vaš posao I vaš život uopšteno.

MANJE MATERIJALNOG

Kada vidite lepote sveta, čak i unutar granica vaše zemlje, vi počinjete da širite vaše vidike. Mnoge stvari utiču na vaše razmišljanje ali kada iskusite putovanje počinjete više da cenite duhovne vrednosti. Iznenada potreba da posedujete taj džemper u svim bojama postaje manje važna od štednje novca kako bi ste priuštili sebi da jedete sladoled I divite se pogledu u Firenci.

STRASTVENIJI

Kakvu god dinamiku da vaš život ima, s vremena na vreme dođe u opasnost od upadanja u kolotečinu svakodnevnice. Odlazak na put može da vam povrati iskru, osveži rutine i da vam nove ideje. Kada smo u novom I drugačijem okruženju, razvijamo strast ka različitim stvarima u životu kao I prema promenama koje želimo da se dese. Makar to bio i dan proveden u prirodi možete se osetiti inspirisanim. Pa, šta čekate?!

ISKUSITE RAZNOLIKOST

Učenje se ne odnosi samo na školu. Najbolje se uči u praksi. Zar nije najbolje naučiti o novim stvarima kada ih sami iskusimo?! Postoje različite kulture u svetu koje imaju jedinstvene ili različite običaje od naših. Iskusiti raznolikost tradicija može proširiti naše vidike i takođe nam pružiti uvid u naše živote. Učiniće da uvidite da u stvari ne znate ni pola (od) onoga što ste mislili da znate, i to će biti u redu!

maxytravelette

Kako ja editujem INSTAGRAM fotografije

Previous article

ŠAR PLANINA – OSVAJANJE LJUBOTENA

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Saveti